Plaça dels països catalans 2, Local 1. 08170 Montornès del Vallès +34 664 24 02 77 adonaismtc@gmail.com

Massatge Descontracturant Oriental: Teràpia de Relaxació

    Ets aquí:
  • Inici
  • Sobre nosaltres

Qui som?

El meu nom és Adonaïs i soc titulada en Medicina tradicional xinesa per l'escola superior de MTC, centre associat de la Universitat Europea de l'Atlàntic i FEMTCI (Fundació europea de medicina tradicional complementària i integrativa).

L'any 2012 vaig realitzar el Stage a Beijing TCM hospital, a Xina per aprofundir en les tècniques utilitzades pels doctors en el sistema sanitari públic xinès.

Tècnica superior en dietètica pel centre superior Cedesca des de l'any 2015 i cursant l'últim any del Grau de Dietètica i Nutrició Humana a la Universitat Carlemany (Andorra) per a ampliar la meva formació.

Altres formacions:

- Quiromassatgista titulada per l'escola EMM del Dr. Sagrera Ferrandiz.
- Titulada en tècniques de drenatge limfàtic manual per l'escola Ferlo (Barcelona).
- Titulada en massatges holístics orientals.

El meu recorregut va començar en el 2010 en un centre petitó que molts coneixereu (Marmara) i a poc a poc vaig anar creixent amb vosaltres fins a arribar al dia d'avui.

La meva especialitat és la combinació dels massatges terapèutics i l'acupuntura, aplicant tant maniobres orientals com occidentals per a formar un tot. Des d'aquesta premissa busquem restablir l'equilibri per a eliminar el dolor.

Quin és el meu lema per a treballar en consulta? Un símptoma per si sol no defineix un diagnòstic, ni una persona amb el mateix diagnòstic té els mateixos símptomes. Sempre cal començar de zero.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.